Päätös perjantaina: Jos lakko alkaa, keskeyttää Tampere lukuvuoden kahdeksi päiväksi – "Vaarantaa merkittävästi oppilaan oikeuden turvalliseen opiskeluympäristöön"

Mikäli kunta-alan neuvotteluissa OAJ:n ja JUKO:n kanssa ei päästä sopuun, keskeytetään Tampereen perusopetuksessa lukuvuosi ensi viikolla tiistain ja keskiviikon 12.–13. huhtikuuta ajaksi.

Asiasta tiedotettiin keskiviikkoiltana vanhemmille suunnitulla Wilma-viestillä.

Tampereen kaupungin perusopetuksen mukaan koulutyön toteuttaminen ilman riittävää opetushenkilöstöä vaarantaa merkittävästi perusopetuslain 29. pykälän mukaisen oppilaan oikeuden turvalliseen opiskeluympäristöön. 1–2-luokkalaisille ja erityisoppilaille järjestetään kerhotoimintaa kello 8–16 keskeytyspäivien ajan.

OAJ ja JUKO ovat ilmoittaneet olevansa lakossa tiistaina 12. huhtikuuta ja keskiviikkona 13. huhtikuuta, jos neuvotteluratkaisuun ei päästä.

Lukuvuoden keskeyttäminen edellyttää lautakunnan päätöstä, joten asia päätetään sivistys- ja kulttuurilautakunnan ylimääräisessä kokouksessa perjantaina 8. huhtikuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut