Tampereelle on perustettu mielenterveys- ja päihdeneuvosto – Anna palautetta juuri aloittaneelle neuvostolle

Tampereella vuoden 2022 alusta toimintansa aloittanut mielenterveys- ja päihdeneuvosto haluaa kuulla tamperelaisia. Kuntalaiset voivat lähettää verkkolomakkeella mielenterveys- ja päihdeneuvostolle palautetta ja ehdotuksia, joita käsitellään säännöllisesti neuvoston kokouksissa.

Palautteita pyydetään erityisesti mielenterveys- ja päihdepalveluita käyttäneiltä ja heidän läheisiltään. Palautelomakkeeseen pääsee tämän linkin kautta: Mielenterveys- ja päihdeneuvoston kysely palveluita käyttäneille ja heidän läheisilleen.

Verkkolomake löytyy myös Tampereen kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/mielenterveysjapaihdepalvelut.

Toimintakauden keskeisiksi tavoitteiksi mielenterveys- ja päihdeneuvosto on nimennyt muun muassa asiakkaiden, läheisten ja kuntalaisten kuulemisen, yhteistyön ja yhteistoimijuuden vahvistamisen ja jatkumon hyvinvointialueella. Neuvoston toiminta pyritään pitämään avoimena ja siitä tiedotetaan säännöllisesti.

Mielenterveys- ja päihdeneuvosto on kuntalain (410/2015) 22. pykälässä tarkoitettu osallistumis- ja vaikuttamisväylä palveluita käyttäville ja heidän läheisilleen. Neuvosto on myös rakenteellisen vaikuttamisen väline, joka vaikuttaa aktiivisesti palvelujen järjestämiseen ja kehittämiseen.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme vuosien odotuksen jälkeen Tampereelle mielenterveys- ja päihdeneuvoston. Tavoitteemme on, että neuvosto jatkaa toimintaa myös hyvinvointialueella. Haluamme, että kuntalaisten ja neuvoston vuorovaikutus on toimivaa ja palvelujen käyttäjiä ja läheisiä kuunnellaan, neuvoston puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Aila Dündar-Järvinen (sd.) kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut