Kaksi Helsinkiin suunniteltua konserttia siirtyy Tampereelle – heinäkuussa lavalle nousee Queen & Adam Lambert

Queen & Adam Lambert -konsertit siirtyvät Tampereen Nokia-areenalle. Konsertit oli alunperin tarkoitus järjestää Helsinki Hallissa (ent. Hartwall-areena).

Queen + Adam Lambertin jo vuonna 2019 alkanut Rhapsody World Tour ehti vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta.

Englannista toukokuussa käynnistyvä Rhapsody World Tour -kiertue vierailee Saksassa, Sveitsissä, Hollannissa, Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Belgiassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa ennen kuin se päättyy Tampereelle 24. ja 25. heinäkuuta. Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 36 keikkaa Euroopassa.

Suomen Queen + Adam Lambert -konsertit ovat liki loppuunmyytyjä. Lipun jo ostaneet saavat uudet liput. Liput on mahdollista myös palauttaa. VR järjestää lisävuoron Helsingin suuntaan matkustaville konserttien jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut