Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aprillipäivä meni jo...: tamperelaispizzeria toi myyntiin lakritsipizzan ja siipipizzan – "Rajoja ei passaa asettaa..."

Tampereen Kalevassa toimiva Secret Sauceity -pizzeria venyttää makujen rajoja tuomalla myyntiin lakritsipizzan.

Lakupizzassa Kouvolan Lakritsista tehty kastike kohtaa pizzassa Aurajuuston, mascarponen, suolapähkinät ja tuoreen basilikan.

Lisäksi valikoimassa on myös siipipizza.

– Rajoja ei passaa asettaa. Oli hienoa huomata, kun vegaaninen currywurst pizzassa hämmensi kaikki lihansyöjät. Myös Vegemin vegesiipien siipipizza on lentänyt kiihtyvällä tahdilla niin vegaanien kuin lihansyöjienkin suuhun

Koomikkona ja käsikirjoittajana parhaiten tunnettu Petri Hankonen aloitti Secret Sauceityn omassa keittiössään kehittämällä oman pohjan ja kastikkeen, kun korona vei stand up -keikat.

Nyt runsas vuosi myöhemmin pop up -tyyppisestä startista on kasvanut kivijalkaravintola. Secret Sauceity Pizza toimii Tampereen Kalevan Uuden Domuksen katutasossa legendaarisen Myssy-ravintolan tiloissa.

– Mereneläviä ei ole valikoimassa vielä ollenkaan, mutta haaveena olisi käyttää läheltä pyydettyä kalaa. Lisäksi olisi hienoa saada raaka-aineeksi paikallista riistaa, listaa Hankonen seuraavat tavoitteet.