Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen kaupunki 20 sentin pyryennusteesta: Varaa matkoihin aikaa tai jää etätöihin – Näin aurat lähtevät liikenteeseen takatalvella

Tampereen kaupunki neuvoo varaa aikaa matkoihin tai jäämään etätöihin huomisen lumisateen takia.

Tampereen kaupunki tiedotti asiasta maanantaina

Tampereelle on ennustettu huomiseksi tiistaiksi kovaa lumisadetta. Vuorokauden lumikertymä voi olla jopa 20 senttiä. Lumi hankaloittaa liikennöintiä ja liikkumista. Työ- ja muihin matkoihin kannattaa varata aikaa tai jäädä etätöihin, jos pyryennuste toteutuu.

Pyryn alkaessa kunnossapitäjät vaihtavat aurat monitoimiautoihin ja -traktoreihin ja aloittavat auraus- ja liukkaudentorjuntatyöt. ¨

Kadut aurataan sekä normaalioloissa että kovalla lumipyryllä tärkeysjärjestyksessä kunnossapitoluokan mukaan. Ensin aurataan pääväylät sekä pelastuslaitoksen ja joukkoliikenteen käyttämät reitit, sitten paikalliset kokoojakadut ja viimeiseksi pienemmät kadut kuten asuntokadut. Jalankulku- ja pyöräteistä huolletaan ensiksi pyöräilyn seudulliset pääreitit ja keskeiset työmatkareitit.

Sepelinkeruu aloitetaan täydellä teholla ensi viikolla samalla kalustolla, jos kelit antavat myöten. Joitakin yksittäisiä katuja on jo puhdistettu sepelistä.

Tampereen Infra Oy vastaa kaupungille kuuluvien kunnossapitotöiden toteuttamisesta kokonaispalveluperiaatteella.