Puolet karsittiin pois ehdokkaista Pirkanmaan hyvinvointipomoksi – Viimeisessä nelikossa eivät mukana PSHP:n johtaja ja Taysin johtajaylilääkäri

Pirkanmaan hyvinvointialuejohtajan virantäytössä on haastateltu kahdeksan jatkoon edennyttä hakijaa.

Haastattelujen perusteella henkilöarviointiin etenevät Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola, sosiaali- ja terveysministeriön osastopäällikkö Kari Hakari ja Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja Taru Kuosmanen.

Nelikosta jäivät pois muun muassa Taysin johtajaylilääkäri Juhani Sand ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtaja Tarmo Martikainen.

Valintaesitystä käsitellään aluehallituksessa 21. huhtikuuta. Kaikilla aluevaltuutetuilla on mahdollisuus tavata kärkiehdokkaat Teamsissa 27. huhtikuuta. Hyvinvointialuejohtaja valitaan aluevaltuustossa 2. toukokuuta.

Haastatteluryhmään ovat kuuluneet aluevaltuuston puheenjohtajisto Lauri Lyly, Anna-Kaisa Ikonen ja Miko Bergbom sekä aluehallituksen puheenjohtajisto Kari-Matti Hiltunen, Hanna Laine ja Jouni Sirén.

Lisäksi haastatteluryhmään on kuulunut vt. hyvinvointialuejohtaja Jukka Alasentie.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut