Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Tampereen kasvatti saa oman kaupan Lentävänniemeen – "Tuon kaupan hyllyille arkea helpottavia ratkaisuja ja ravintolaruoan tasoisia makuja"

Tampereen K-Market Lentävänniemen uusi kauppias Ida-Rebecka Lehmus.

Lehmuksen ensimmäinen päivä kauppiaana on 1. kesäkuuta.

Länsi-Tampereen kasvatti tuntee olevansa juuri oikealla paikalla

– Olen todella innoissani, että pääsen vihdoin aloittamaan kauppiasurani. Tunnen olevani Lentävänniemessä juuri oikealla paikalla, sillä olen Länsi-Tampereen kasvatteja. Kauppa on alueen asukkaiden oma lähikauppa ja on hienoa olla mukana ihmisten arjessa. Olen innolla tutustumassa henkilökuntaani ja asiakkaisiin, kertoo Lehmus tiedotteessa,

Ida on tehnyt kaupalleen liikeidean ja siinä yhdistetään entistä enemmän ammatti- ja kotikeittiötä.

– Tuon kaupan hyllyille arkea helpottavia ratkaisuja ja ravintolaruoan tasoisia makuja. Haluan tarjota asiakkailleni jotain uutta ja yllättävääkin. Tärkeimpänä pidän sitä, että voin vastata asiakkaideni tarpeisiin.

Vastuullisuustyötä tehdään K-Market Lentävänniemessä tosissaan.

– Ruokahävikin hallinta ja jatkojalostaminen ovat vastuullisen toiminnan perusta, joihin aion kiinnittää huomiota kaupassa. ResQ-sovelluksen kaltaiset innovaatiot ovat omaan mieleeni, kuten muukin kiertotalous.

Idalla on pitkä ravintola-alan kokemus niin salin kuin keittiönkin puolelta. Restonomiopinnoissaan hän innostui työn organisoinnista ja henkilöstöasioista. Kaupan alalla hän on työskennellyt lähes viisi vuotta, muun muassa K-Supermarket Ratinassa.

Idan puoliso jatkaa omassa työssään, mutta tulee olemaan tärkeä taustatuki aloittavalle kauppiaalle. Vapaa-ajalla hän käy ystäviensä ja puolisonsa kanssa ravintoloissa, museoissa ja konserteissa.

– Intohimoni ruoan ja viinin lisäksi ovat tietovisat. Vapaapäivinä kaappaan kaksi kissaani syliini ja kuuntelen äänikirjoja. Kuntoani ylläpidän inspiraation mukaan spinningtunneilla.