Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt pääset kysymään koronarokotteista – Asiantuntijat vastaavat nettilähetyksessä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) järjestää avoimen yleisötilaisuuden kaikille koronarokotuksista kiinnostuneille. Se toteutetaan verkossa tiistaina 12. huhtikuuta, kertoo THL tiedotteessaan.

Tilaisuudessa asiantuntijat vastaavat yleisön ennakkoon lähettämiin kysymyksiin. Itse tilaisuuden aikana ei enää voi esittää kysymyksiä. Kysymykset lähetetään lomakkeen kautta, joka sulkeutuu tunti ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus alkaa kello 17.30.

Paikalla tilaisuudessa ovat THL:n asiantuntijat ylilääkäri Hanna Nohynek, tutkimuspäällikkö Merit Melin ja ylilääkäri Tuija Leino. Lisäksi paikalla on Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen.

Asiantuntijat pitävät alustukset tilaisuuden alussa. Tilaisuudessa, joka kestää tunnin, on suomenkielinen viittomakielen tulkkaus.

Tiedotteessa muistutetaan, että asiantuntijat eivät voi tilaisuuden aikana ottaa kantaa kysymyksiin omasta tai läheisen terveydentilasta.