Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lempäälän Lidl aukeaa torstaiaamuna – Koko myymälä uusittu, näin osastot ovat vaihtaneet paikkoja

Lempäälän Lidl avaa ovensa remontin jälkeen huomenna torstaina kello 8..

Kuukauden verran kestäneen remontin myötä Lempäälän keskustan Lidl-myymälän kalusteet, värimaailma ja tuotejärjestys on uusittu. Myymälässä on myyntipinta-alaa lähes 1300 neliötä.

– Uuden värimaailman myötä myymälä uudistui kertaheitolla. Jo valmiiksi isosta myymälästä tuli vieläkin tilavamman oloinen ja visuaalisesti selkeämpi. Olemme myös lisänneet opasteiden määrää, jotta asiakkaat löytäisivät tuotteet entistä helpommin, kertoo myymäläpäällikkö Mia Nieminen Lidlin tiedotteessa.

Myymälä on uudistettu käytännössä lattiasta kattoon. Osa talotekniikasta, kylmälaitteet ja valaistus on uusittu, jolloin energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys paranevat. Myymälän pihassa sähköautoililevia asiakkaita palvelee uusiutuvalla energialla toimiva sähköautojen latauspiste.

Uudistuksen myötä tuoteosastojen järjestystä on muutettu. Hedelmät ja vihannekset löytyvät heti sisäänkäynnin vierestä, kylmähylly on siirretty alkamaan jo ensimmäiseltä käytävältä ja pakasteet siirtyivät myyntiin myymälän seinustalle pakkaskaappeihin. Myös kuivatavaroiden järjestys sekä painotukset ovat muuttuneet. Ratkaisuilla tuodaan tehokkuutta tilankäyttöön.

– Uusi tuotejärjestys palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, mutta se myös parantaa osaavan henkilökuntamme työergonomiaa ja tehokuutta, Nieminen kertoo.

Vuonna 2007 avatussa Lempäälän Lidlissä työskentelee 15 kaupan alan ammattilaista. Myymälä on avoinna arkisin ja lauantaisin kello 8–21 sekä sunnuntaisin kello 10–20.