Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaupunginosassa, jota ei vielä ole järjestetään kaupunkifestivaali – Ensimmäistä kertaa pidettävä Katufiesta on jo "uusi jokavuotien perinne"

Tampereen ja Kangasalan kaupungit järjestävät Lamminrahkan Katufiestan lauantaina 14. toukokuuta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Ojala-Lamminrahkan alueiden oma kaupunkifestivaali esittelee uusia kaupunginosia ja niiden tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Järjestäjien mukaan Lamminrahkan Katufiesta on alueen oma kaupunkifestivaali, uusi jokavuotinen perinne, joka edistää alueiden yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Tapahtuman keskiössä on elämä tulevaisuuden Lamminrahkassa. Ojala-Lamminrahka on uusi rakentuva kaupunginosakaksikko Tampereen ja Kangasalan rajalla.

Päivän aikana pääsee tutustumaan Lamminrahkan ja Ojalan uusien kaupunginosien asunto- ja tonttitarjontaan. Paikan päällä voi tutustua Lamminrahkan tulevaan harrastustoimintaan ja vaikka ilmoittautua osaksi alueelle perustettavaa partiolippukuntaa.

Juhlapäivänä paikalle pääsee myös ensimmäistä kertaa julkisella liikenteellä, kun Nysse liikennöi sinne vain vajaassa vartissa Kaupin kampukselta ja Kangasalan keskustasta.

Luvassa on musiikkia, ruokaa ja monipuolinen ohjelmaa. Juhlatunnelmaa fiestaan tuovat Sorin Sirkus, lasten rokkibändi Jytäjyrsijät sekä tamperelainen Höpinätötterö. Aikuisempaan makuun musiikkia soittavat Janne Laurila & Hot Heroes sekä Nieminen & Litmanen. Tulijat alueelle toivottaa tervetulleeksi Kangasala Street Band.

Tapahtuman järjestävät Tampereen ja Kangasalan kaupungit yhteistyössä rakennusliikkeiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa.