Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen Voimailuseura järjestää kuntonyrkkeilytapahtuman Ukrainan hyväksi – Paikalla myös olympiamitalisti Mira Potkonen

Tampereen Voimailuseura ry järjestää sunnuntaina 3. huhtikuuta Nääshallissa hyväntekeväisyystapahtuman. Tapahtumalla kerätään apua Ukrainaan sodan kriisistä kärsiville. Mukana tapahtumassa on myös olympiamitalisti Mira Potkonen.

Tapahtuman tuotto menee suoraan lyhentämättömänä Ukrainaan Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa ry:n virallisen keräystilin kautta.

– Tamperelaisena seurana koemme velvollisuudeksi kantaa kortemmme kekoon, sillä onhan Kiova meidän ystävyyskaupunkimme ja seuramme kilpailuissa Tammer Turnauksessa ja Pirkka-Turnauksessa on vieraillut ukrainalaisia joukkueita. Seurassamme on myös ukrainalaisia harrastajia, Tampereen Voimailuseurasta kerrotaan.

Hyväntekeväisyystapahtuman ohjelmassa on tutustumista kuntonyrkkeilyyn. Ryhmiä on kaksi: yli 16-vuotiaat ja aikuiset nyrkkeilevät nyrkkeilysalissa ja 8–15-vuotiaat junnunyrkkeilijät liikuntasalissa. Tapahtuma järjestetään kello 11–12, ilmoittautuminen alkaa kello 10.40. Yli 16-vuotiaiden osallistumismaksu on 20 euroa ja junioreiden 10 euroa.

Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille ja -ikäisille 8-vuotiaasta alkaen. Tapahtumassa ei ole yläikärajaa. Myös ensikertalaisia toivotaan mukaan. Varusteiksi riittävät sisäliikuntavaatteet- ja kengät, hikipyyhe ja vesipullo. Omat hanskat voi ottaa mukaan, mutta hanskat eivät ole edellytys osallistumiselle eli ilmankin pärjää hyvin.

Harjoitukset ohjaajina toimivat Tampereen Voimailuseuran valmentajat ja ohjaajat, minkä lisäksi molemmissa harjoituksissa vierailee tsempparina nyrkkeilyn supertähti Mira Potkonen.