Se on kevät nyt! Viime vuonna liki 200 000 kiloa vaarallisia jätteitä ja metalliromua kerännyt kaksikko on taas liikenteessä

Repe ja Romu aloittavat jokakeväiseen tapaa kierroksensa Tampereelta

Pirkanmaan Jätehuollon kuormurit Repe ja Romu ottavat maksutta kyytiinsä kodin vaaralliset jätteet, metalliromut sekä sähkölaitteet. Autot kiertävät Tampereella 29.3.-13.4. Vuoden aikana kaksikko pysähtyy 17 kunnan alueella.

Kierroksen aikataulu, pysäkkien osoitteet sekä ohjeet, miten Repellä ja Romulla toimitaan, löytyy Pirkanmaan Jätehuollon nettivuilta. Pysäkillä on tärkeää huolehtia myös koronaturvallisuudesta.

Viime vuonna kuormureilla oli 91 keräyspäivää ja 5107 asiakasta. Koko 17 kunnan alueelta kyytiin saatiin noin 65 400 kiloa, joista Tampereella 13 900 kiloa kodin vaarallisia jätteitä ja 125 000 kiloa (Tampere 17 400 kiloa) metalleja.

Repe & Romu -kierros täydentää jäteasemien ja jätekeskusten palvelua. Myös ne ottavat kodin vaaralliset jätteet, metalliromut ja sähkölaitteet maksutta vastaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut