Postia vain joka toinen päivä – posti aloittaa vuoropäiväjakelun Tampereen seudulla

Posti aloittaa vuoropäiväjakelun Tampereen seudulla. Vuoropäiväjakelu alkaa Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Tampereen ja Ylöjärven 33-alkuisilla postinumeroalueilla maanantaina 4. huhtikuuta.

Sanomalehdet jaetaan aamuisin edelleen kaikkina viikonpäivinä, mutta varhaisjakelussa voidaan jakaa myös osa päiväpostista.

Vuoropäiväjakelu tarkoittaa sitä, että yhdellä postinumeroalueella jaetaan ensimmäisellä viikolla posti maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina ja sen parina olevalla postinumeroalueella tiistaina ja torstaina. Seuraavalla viikolla jakelupäivät vaihtuvat. Rytmi toistuu kahden viikon jaksoissa.

Yleispalvelulähetykset (postimerkilliset lähetykset) jaetaan postilain mukaisesti. Vuoropäiväjakelu ei koske pakettien jakelua.

Suomessa vuoropäiväjakelu on jo käytössä Espoossa ja Kauniaisissa, sekä 4. huhtikuuta lähtien myös Helsingissä ja Tampereen seudulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut