Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere Rock City | Tiivis veljesporukka vielä kerran lavalla Tampere-talossa –"Olen kasvanut esiintyväksi muusikoksi ja artistiksi tässä ryhmässä"

Jäähyväiset: Kilpeläisen kopla liukuu kohti pitkää taukoa.

Perisuomalaista reissumiesromantiikkaa elävöittänyt Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää syksyllä pitkälle tauolle.

Kesällä 2022 bändi koluaa vielä festareita, mutta viimeinen sisäkeikka Mansessa soi lauantaina Tampere-talossa.

– Minulle on vähitellen voimistunut olo, että täytyy katsoa, mitä muuta täällä voisi tehdä. Luovan työn edellytys on, että antaa tilaa uudelle.

– Muutos on tässä kohdassa oikealta tuntuva ratkaisu, vaikka se pelottaa ja joka toinen päivä aiheuttaa sietämätöntä haikeutta. Nämä jäbät ovat minulle rakkaita ja meillä on edelleen hauskaa yhdessä. En haluaisi joutua erilleen heistä, mutta täytyy etsiä lähdettä, jossa on mahdollisesti jotain uutta.

– Musiikkia, kirjoittamista, maalaamista… En tiedä vielä tarkkaan, mitä se on. Ensin täytyy putsata pöytä, ennen kuin uutta alkaa virrata, Tuure Kilpeläinen lausuu.

Kaihon Karavaanin taival on kestänyt yhtäjaksoisesti 12 vuotta. Sinä aikana on syntynyt viisi albumia ja nippu hittejä.

Olen kasvanut muusikoksi ja artistiksi tässä ryhmässä.

Autiosaari, Valon pisaroita, Ystävänpäivä sekä uusimmat rallit Rakastan sua niin et se sattuu, Se on minä joka hajoaa ja Lumous soivat varmasti lauantaina Tampereella.

Konsertin tunnelma tulee mitä todennäköisimmin olemaan lämmin ja yhteisöllinen.

– Olen kasvanut esiintyväksi muusikoksi ja artistiksi tässä ryhmässä, ilman Karavaanin jäbiä se ei olisi tällä tavoin tapahtunut.

– Olemme saaneet tehdä satamäärin hienoja keikkoja ja luovia studiosessioita.

– Karavaani on ollut tiivis veljesporukka, matkan varrella olemme jakaneet kaikkea sitä, mitä tie on tuonut eteen, Kilpeläinen fiilistelee.

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Tampere-talossa la 26.3.

facebook.com/kaihonkaravaani