Rajoitukset hellittävät – Tampere avaa perheiden kohtaamispaikkoja

Tampereen alueen lapsiperheiden avoimet kohtaamispaikat ovat toimineet koronatilanteen takia rajoitetusti. Rajoitusten poistuessa toimintaa avataan jälleen perheille.

Avoimia kohtaamispaikkoja ovat muun muassa perhekerhot, -kahvilat ja -tuvat. Kohtaamispaikat ovat osa kaupungin perhekeskustatoimintaa. Tarkoituksena on vahvistaa perheiden vuorovaikutusta ja voimavarjoja sekä tarjota yhteisöllisyyttä ja tukea perhe-elämään.

Tampereen kaupungin alueella toimii yli 40 lapsiperheiden kohtaamispaikkaa. Toimintaa tarjoavat MLL:n paikallisyhdistykset, Kansalaistalo Mansikkapaikka, Ahjolan Setlementti, Tampereen Setlementti, seurakunnat, Tampereen Vapaakirkkoseurakunta, Tampereen Ensi- ja turvakoti, Tampereen NNKY ja Tampereen kaupunki.

Kohtaamispaikkojen toiminta on vanhemmille ja lapsille maksutonta. Toiminta ei ole sitovaa eli perheet voivat osallistua eri toimijoiden kohtaamispaikkatoimintaan silloin, kun heille parhaiten sopii.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut