Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rajoitukset hellittävät – Tampere avaa perheiden kohtaamispaikkoja

Tampereen alueen lapsiperheiden avoimet kohtaamispaikat ovat toimineet koronatilanteen takia rajoitetusti. Rajoitusten poistuessa toimintaa avataan jälleen perheille.

Avoimia kohtaamispaikkoja ovat muun muassa perhekerhot, -kahvilat ja -tuvat. Kohtaamispaikat ovat osa kaupungin perhekeskustatoimintaa. Tarkoituksena on vahvistaa perheiden vuorovaikutusta ja voimavarjoja sekä tarjota yhteisöllisyyttä ja tukea perhe-elämään.

Tampereen kaupungin alueella toimii yli 40 lapsiperheiden kohtaamispaikkaa. Toimintaa tarjoavat MLL:n paikallisyhdistykset, Kansalaistalo Mansikkapaikka, Ahjolan Setlementti, Tampereen Setlementti, seurakunnat, Tampereen Vapaakirkkoseurakunta, Tampereen Ensi- ja turvakoti, Tampereen NNKY ja Tampereen kaupunki.

Kohtaamispaikkojen toiminta on vanhemmille ja lapsille maksutonta. Toiminta ei ole sitovaa eli perheet voivat osallistua eri toimijoiden kohtaamispaikkatoimintaan silloin, kun heille parhaiten sopii.