Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Liigan runkosarja päättyy tiistaina... ja tämä vaikuttaa myös Nyssejen reitteihin – Näin bussit menevät poikkeusreiteille

Liigan runkosarjan päättyminen ja runkosarjan viimeinen Nokia-areenassa pelattava kotipeli näkyy myös liikenteessä Tampereella.

Tappara–Ässät-ottelu alkaa kello 18.30 ja areenan alue on suunniteltu suljettavaksi liikenteeltä pelin jälkeen kello 20.15–21.45.

Vuolteenkadulle, Rautatienkadulle ja Kalevantielle nousee tällöin ajoesteet ja bussit 2, 7, 9, 11, 12, 14, 15, 19, 26, 28, 40, 80 ja 103 siirtyvät poikkeusreiteille. Muut bussit ja ratikat palvelevat normaalisti. Pysäkit Sorin aukio C, D ja E sekä Rautatieasema E ovat tilanteen ajan suljettu.

Katusulkujen tarkoituksena on tapahtumayleisön turvallinen liikkuminen alueella.

Linjat 2, 7, 9, 19 ja 40 ajavat Ratinan ja Yliopiston välisen reittiosuuden Tampereen valtatien kautta. Reitiltä jää pois pysäkit Sorin aukio C ja D. Korvaavat pysäkit ovat Hatanpään valtatiellä, Sorin aukio F ja Linja-autoasema. Myös Tampereen valtatien pysäkit ovat linjojen käytössä.

Linja 11 ajaa Vapriikilta Ratinaan Aleksanterinkatua. Satakunnankadulla on väliaikainen pysäkki ennen Aleksanterinkadulle kääntymistä. Reitiltä jää pois Ratinan suunnassa pysäkit Paloasema 0536, Klassillinen koulu 0529 ja Rautatieasema E sekä Sorin aukio C ja D. Tampellan suunnassa reitiltä jää pois Sorin aukion pysäkki.

Linjat 12, 14, 15 ja 103 ajavat Finlaysonilta Ratinaan Aleksanterinkatua. Satakunnankadulla on väliaikainen pysäkki ennen Aleksanterinkadulle kääntymistä. Reitiltä jää pois Ratinan suunnassa pysäkit Paloasema 0536, Klassillinen koulu 0529 ja Rautatieasema E sekä Sorin aukio C ja D. Finlaysonin suunnassa reitiltä jää pois Sorin aukion pysäkki.

Linja 26 ajaa Tammelasta Ratinaan Aleksanterinkatua. Reitiltä jää pois Ratinan suuntaiset pysäkit Klassillinen koulu 0529, Rautatieasema E sekä Sorin aukio C. Petsamon suunnassa reitiltä jää pois Sorin aukion pysäkki.

Linja 28 ajaa Sorsapuiston ja Ratinan välisen reittiosuuden Satakunnankadun ja Aleksanterinkadun kautta. Kalevan suunnassa reitiltä jää pois Sorin aukion pysäkki.

Linjan 80 lähtö- ja pääteasema on Keskustorilla. Reitiltä jää pois Koskipuiston ja Sorin aukion pysäkit.

Reittikuvaukset löytyvät myös Nyssen nettisivuilta. Poikkeusjärjestelyt koskevat myös linjoja 27, 30, 31 ja 95, jos niillä on vuoroja katusulkujen aikana.