Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen kaupunki palkkaa kesäsomettajia – Vaatimukset: 15–17 vuoden ikä, eikä aiempaa kesätyökokemusta

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa tänäkin kesänä nuorille kesätyöharjoittelupaikkoja.

Harjoittelijoiksi valitaan ensisijaisesti nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Kesätyöharjoittelupaikkoja voi hakea 14.–31. maalikuuta.

Kesätyöharjoittelupaikkoja voivat hakea 15–17-vuotiaat nuoret. Harjoittelijat tekevät kuusituntisia työpäiviä, ja työt sijoittuvat maanantaista lauantaihin sijoituspaikasta riippuen. Tarjolla on viikon ja kahden viikon mittaisia harjoittelujaksoja. Paikat on jaoteltu kolmen eri teeman alle. Teemat ovat asiakaspalvelu, ohjaustehtävät sekä viestintä, markkinointi ja tapahtumat.

– Lasten liikennepuiston ollessa remontissa, saimme tilaisuuden kokeilla ihan uudenlaista kesätyökokonaisuutta. Tänä kesänä suurin osa kesätyöpaikoista on sellaisia, joita meillä ei aiempina kesinä ole ollut tarjolla. Meille haetaan esimerkiksi eri puolille kaupunkia kesäsomettajia, asiakaspalvelijoita skeittikonttiin ja ympäristöteemasta kiinnostuneita nuoria vihreisiin kesätöihin, kertoo koordinaattori Elina Peippo tiedotteessa.

Tämän lisäksi nuorisopalvelut järjestää Kohti työelämää -leirin tamperelaisille nuorille. Leiri on suunnattu 15–17-vuotiaille nuorille, joilla ei ole vielä aiempaa työkokemusta tai jatko-opintopaikkaa. Leiri järjestetään 13.–17. kesäkuuta Nuorisopalveluiden leirikeskuksessa Ylöjärven Antaverkassa.