Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tammelantorin kehittäminen, tanssilava Tampereelle, pormestarimallin lopettaminen... – Muun muassa näitä pohtii maanantaina Tampereen kaupunginvaltuusto suorassa lähetyksessä

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu jälleen tänään maanantaina ja kokousta pääsee seuraamaan Tampereen kaupungin verkkosivuilta kello 17 alkaen.

Esityslistalla on tänään runsaasti valtuustoaloitteita, kuten visiotyön käynnistäminen Tammelantorin kehittämiseksi, työllisyysohjelman tekeminen mielenterveyskuntoutujille, tanssilavan rakentaminen Tampereen alueelle, pormestarimallin lopettaminen, erityisluokkien lisääminen ja Tampereen julistaminen verkkokaupan pääkaupungiksi.

Tampere.fi-verkkosivujen suoran lähetyksen lisäksi kokouksen kulkua voi seurata Twitterissä @tamperelive ja voit myös osallistua keskusteluun tunnisteella #trevaltuusto.

Suoran verkkolähetyksen yhteydessä on kommenttipalsta, jonne voit lähettää kommentteja verkkolomakkeella tai tekstiviestinä.