Ensimmäiset palkansaajat saavat tänään esitäytetyn veroilmoituksen OmaVeroon – "On yhä varmasti monia, joille paperinen veroposti on turhaa"

Ensimmäiset palkansaajien ja eläkeläisten esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat OmaVeroon tänään. Esitäytetyt veroilmoitukset valmistuvat kaikille huhtikuun alkuun mennessä.

Noin 816 000 henkilölle veroilmoitus saapuu tänä vuonna ainoastaan sähköisessä muodossa. He ovat tilanneet Suomi.fi-viestit, eli luopuneet paperisesta veropostista. Yli 13 000 heistä otti Suomi.fi-viestit käyttöön maaliskuun alussa.

– Silti on yhä varmasti monia, joille paperinen veroposti on turhaa: vuosittain 3,1 miljoonaa uniikkia kävijää asioi vuosittain sujuvasti OmaVerossa, mutta heistä kaksi kolmesta saa yhä paperipostia OmaVeron lisäksi, sanoo OmaVeron tuoteomistaja Joonas Jarva Verohallinnosta tiedotteessa.

Muut kuin Suomi.fi-viestit tilanneet saavat esitäytetyn veroilmoituksen paperisena kotiinsa maalis-huhtikuussa.

Palkansaajien ja eläkeläisten pitää tarkistaa ja tarvittaessa täydentää omaa veroilmoitustaan toukokuussa olevaan määräpäivään mennessä. Määräpäiviä on kolme, ja oman veroilmoituksen määräpäivä löytyy esitäytetystä veroilmoituksesta.

Paperisesta veropostista voi edelleen luopua milloin tahansa ottamalla Suomi.fi-viestit käyttöön osoitteessa suomi.fi/viestit.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut