Päätös: Nysse-matkat ilmaisia Ukrainan passilla – "Nysse haluaa osoittaa tukensa ukrainalaisille, jotka joutuvat jättämään kotinsa sodan vuoksi ja samalla sujuvoittaa heidän liikkumistaan kaupunkiseudulla"

Tampereen seudun joukkoliikenteessä voi matkustaa Ukrainan passilla ilman matkalippua tästä päivästä lähtien.

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse haluaa osoittaa tukensa ukrainalaisille, jotka joutuvat jättämään kotinsa sodan vuoksi ja samalla sujuvoittaa heidän liikkumistaan kaupunkiseudulla.

Matkustusoikeus koskee kaikkia Nyssen vyöhykkeitä A-F, ja se on voimassa Nyssen busseissa ja ratikoissa sekä Nysse-alueen junaliikenteessä.

Voimassa olevalla Ukrainan passilla voi matkustaa Tampereen seudun joukkoliikenteessä 30. huhtikuuta asti. Passia näyttävä matkustaja ei tarvitse muuta lippua.

Myös poliisin, rajatarkastusviranomaisen tai Maahanmuuttoviraston (Migri) myöntämällä passin haltuunottotodistuksella pääsee matkustamaan. Todistuksessa on viranomaisen myöntämä leima ja kuva passikopiosta.

Asia päätettiin Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnassa keskiviikkona.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut