Ilveksen paitakin jyrää: ylivoimainen voitto äänestyksessä hienoimmasta pelipaidasta – "Jukka Hirsimäki antoi mulle mandaatin tehdä..."

Kilpailu: Ilveksen kotipelipaita äänestettiin liigan ylivoimaisesti hienoimmaksi Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien äänestyksessä. Tappara nousi kolmanneksi.

Tampereen Ilveksen pelipaita on liigan hienoin.

Asian vahvistaa Mediatalo Keskisuomalaisen järjestämä SM-liigajoukkueiden pelipaitaäänestys. Helmikuussa pidetyssä nettiäänestyksessä ääniä annettiin yhteensä 7347.

Kilpailussa äänestettiin liigan tyylikkäimmästä kotipelipaidasta. Ylivoimaisesti voiton vienyt Ilves sai 2 551 ääntä eli peräti 34,7 prosenttia äänistä. Toiseksi tuli Helsingin IFK 16,4 prosenttilla äänistä. Kolmas oli Tampereen Tappara 9,1 prosentilla eli 669 äänellä niukasti ennen Turun Palloseuraa (644 ja 8,8 prosenttia).

Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki Ilveksen toimistolta ottaa uutisen vastaan iloisena.

– Hienoa, että paitamme saa sen arvostuksen, minkä se ansaitsee. Meille on tärkeää, että sitä arvostetaan. Sehän on meille käyntikortti sekä kannattajille että mainostajille. Tällainen keltainen-vihreä-yhdistelmä on Liigassa harvinaista ja erottuu edukseen. Meillähän tämä menee samalla kaavalla junioreista aikuisiin, jolloin juniorien on helppo samaistua seuraan. Hehän sitten kirjoittavat sitä seuran uutta historiaa, Rajamäki sanoo.

Ilveksellä on tällä kaudella kolme paitaversiota, nyt palkittu vihreä kotipelipaita, keltainen vieraspelipaita ja retropaita.

Pelipaidan on suunnitellut Ilveksen oma graafikko Antti Tuomisto.

– Nykykehitys liittyy seuran omistajavaihdokseen 2017. Jukka Hirsimäki antoi mulle mandaatin tehdä seuraavan kauden peliasun. Mustat housut muuttuivat vihreiksi. Kun muilla seuroilla ei ole samoja värejä, se lisää yhteisöllisyyttä suerassa. Keltainen ja vihreä ovat olleet aina Ilveksen värit myös jalkapallossa. Joka kaudella asua tuunataan vähän.

– Keskeinen muutos viime vuosina on ollut, että mainokset paidassa ovat yksiväriset. Ne erottuvat paremmin ja mainostajatkin ovat olleet tyytyväisiä ilmeeseen. Olemme kokonaisuudessaan tyytyväisiä tilanteeseen, koska olemme siihen myös panostaneet, Antti Tuomisto sanoo.

Tulokset

Pelipaitaäänestys

1) Ilves 34,7 %

2) HIFK 16,4 %

3) Tappara 9,1 %

4) TPS 8,8,%

5) Pelicans 6,9 %

6) Jukurit 5,5 %

7) Jyp 3,3 %

8) KooKoo 3,1 %

9) HPK 2,6 %

10) KalPa 1,9 %

11) Kärpät 1,9 %

12) Ässät 1,8 %

13) Sport 1,5 %

14) Lukko 1,3 %

15) SaiPa 1,2 %

Ääniä yhteensä 7347

Äänestysaika Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien nettisivuilla 3.2.–20.2.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut