Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nordea muuttaa Hämeenkadulta Technopolis Yliopistonrinteeseen – Konttori jää Kauppakadulle, mutta uusiin tiloihin lähtee peräti 200 työntekijää

Nordea muuttaa Tampereella Hämeenkatu 22 -kiinteistöstä uusiin moderneihin tiloihin Technopolis Yliopistonrinteen kiinteistöön osoitteeseen Kalevantie 2 rakennuksen 6. kerrokseen.

Uusissa tiloissa asiakasta palvellaan etä- ja puhelintapaamisin sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisissa neuvotteluissa.

Technopolis Yliopistonrinteen tiloissa aiemmin ollut Kesko muutti toimintonsa viime vuonna Hatanpäälle.

Kauppakatu 7:n kassa- ja päivittäispalvelukonttori jatkaa toimintaansa normaalisti perinteisessä pankkitalossa Sokosta vastapäätä.

– Olemme iloisia uusista tarkoituksenmukaisista tiloistamme. Suurin hyöty investoinnista tulee asiakkaillemme, sillä tilaan muuttavat henkilö- ja yrityspuolen sekä puhelinasiakaspalvelun ammattilaiset. Voimme yhdistää kaiken osaamisemme asiakkaiden eduksi, kertoo Nordean toimipaikan johtaja Tomi Tulonen tiedotteessa.

1.huhtikuuta tapahtuva muutto koskettaa noin 200 nordealaista. Kaikki Nordean pankkipalvelut saa

jatkossakin Tampereelta, eikä muutolla ei ole henkilöstövaikutuksia.

Ensimmäiset asiakastapaamiset uusissa tiloissa aloitetaan 4.huhtikuuta.

Uuteen tilaan muuttavat Nordean varainhoito, yritysasiakastoiminnot, lakimiehet, asuntorahoitustoiminto ja erikoistunut puhelinasiakaspalvelu sekä lukuisa joukko pankkityötä tukevia ammattilaisia.

Tulosen mukaan koronaepidemia on aiheuttanut valtavan muutoksen suomalaisten pankkiasioinnissa ja konttoreissa asiointi on

vähentynyt pandemian seurauksena ja asiakkaat ovat siirtäneet asiointiaan merkittävästi etä- ja puhelinpalveluihin.

– Muutos on ollut suurempi ja jouhevampi kuin mitä olisimme voineet uumoilla. Asiakkaat ovat selkeästi noteeranneet digi- ja etäasioinnin edut sekä Nordean erityisen vahvuuden näissä sovelluksissa ja palvelukanavissa. Voi sanoa, että arjen pankkiasiat hoituvat erittäin helposti digisti ja etänä, joihin saa henkilökohtaista palvelua ja tukea. Vasta suurempiin pankkiasioihin, kuten rahoitukseen ja sijoittamiseen

haetaan tukea ammattilaiselta ja sekin palvelu halutaan usein verkkotapaamisena, Tulonen lisää.

Nordea on reagoinut pankkiasioinnin muutokseen tämän toimitilauudistuksen lisäksi rekrytoimalla Tampereelle useita kymmeniä uusia ammattilaisia eri tehtäviin.