Nyt päättyy pitkä odotus: koronan moneen kertaan siirtämät Hevoset-messut pidetään huhtikuussa

Suomen suurin hevosalan messutapahtuma Hevoset pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–10. huhtikuuta.

Tapahtumaa on odotettu pandemian takia jo kolme vuotta.

– Asiakkaat ja messuvieraat ovat eläneet kanssamme tapahtuma-alaa kurittavaa pandemia-aikaa. Olemme kiitollisia siitä, että näytteilleasettajat ovat pysyneet matkassa mukana ja ovat toteuttamassa meidän kanssamme tätä tapahtumaa, Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen Tampereen Messut -konsernista sanoo tiedotteessa.

Ammattivalmentaja Annika Schulman pitää Hevoset-messuilla lauantaina 9. huhtikuuta istuntaklinikan. Schulmanin ohjelmanumerossa nähdään kaksi erilaista ratsastajaa, joista toinen on kouluratsastaja Mia Kainulainen ja toinen ratsastuskoulun oppilas Tiina Hakala.

D-hallin Särkänniemi Areena vetää perheen pienimpiä keppihevosharrastuksen pariin. Ohjelmassa on eritasoisia kilpailuita keppariharrastajille helpoista koululuokista laukkalähtöihin ja näyttelyihin.

Tampereen Messujen kaikki tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten ja terveysturvallisuustoimien mukaisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut