Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt päättyy pitkä odotus: koronan moneen kertaan siirtämät Hevoset-messut pidetään huhtikuussa

Suomen suurin hevosalan messutapahtuma Hevoset pidetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–10. huhtikuuta.

Tapahtumaa on odotettu pandemian takia jo kolme vuotta.

– Asiakkaat ja messuvieraat ovat eläneet kanssamme tapahtuma-alaa kurittavaa pandemia-aikaa. Olemme kiitollisia siitä, että näytteilleasettajat ovat pysyneet matkassa mukana ja ovat toteuttamassa meidän kanssamme tätä tapahtumaa, Hevoset-messujen projektipäällikkö Heli Lempinen Tampereen Messut -konsernista sanoo tiedotteessa.

Ammattivalmentaja Annika Schulman pitää Hevoset-messuilla lauantaina 9. huhtikuuta istuntaklinikan. Schulmanin ohjelmanumerossa nähdään kaksi erilaista ratsastajaa, joista toinen on kouluratsastaja Mia Kainulainen ja toinen ratsastuskoulun oppilas Tiina Hakala.

D-hallin Särkänniemi Areena vetää perheen pienimpiä keppihevosharrastuksen pariin. Ohjelmassa on eritasoisia kilpailuita keppariharrastajille helpoista koululuokista laukkalähtöihin ja näyttelyihin.

Tampereen Messujen kaikki tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten ja terveysturvallisuustoimien mukaisesti.