Näin kokonaan uudistettava Lempäälän Lidl muuttuu – Sama on edessä myös monessa muussa myymälässä

Ensimmäisen kerran vuonna 2007 avattu Lempäälän Lidl kokee perusteellisen muodonmuutoksen, kun se remontoidaan uuden Lidl-ilmeen mukaisesti. Myymälä suljetaan tämän viikon sunnuntaina 13. maalikuuta ja avataan taas torstaiaamuna 31. maaliskuuta.

Uudistuksen myötä myymälä saa uuden vaaleamman ilmeen ja tuotejärjestys muuttuu vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Hedelmät ja vihannekset tuodaan esimerkiksi myyntiin heti sisäänkäynnin viereen ja kylmähyllyt ja pakasteet järjestetään uudelleen. Myös kuivatavaroiden järjestys ja painotus muuttuvat. Uusi järjestys on suunniteltu tutkimalla asiakkaiden kaupassa käyntiä ja kuuntelemalla heidän toiveitaan.

– Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Uudet ratkaisut tekevät meillä asioinnista entistä sujuvampaa, mutta samalla ne tuovat myös tehokkuutta tilankäyttöön ja helpottavat henkilökuntamme työskentelyä, kertoo myymäläpäällikkö Mia-Maria Nieminen tiedotteessa.

Tuotejärjestyksen lisäksi muutoksia myymälään tulee lattian ja muiden pintojen uudistuksen myötä. Osa talotekniikasta sekä kylmälaitteet uudistetaan vastaamaan tämän päivän standardeja, jolloin energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys paranevat.

Lempäälän myymälän remontti on osa Suomen Lidl-myymälöiden systemaattista uudistusprojektia, jossa myymälöiden kalusteet, värimaailma ja tuotejärjestys uudistetaan. Uudistuksilla pyritään helpottamaan ja nopeuttamaan asiointia.

– Myymälöitämme uudistetaan jatkuvasti ympäri Suomen. Usein uudistusprojekti vie muutaman päivän, mutta Lempäälässä teemme perusteellisemman remontin, jonka jälkeen olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin, Nieminen kertoo.

Lempäälän keskustan Lidlin remontin aikana myymälä Lempäälän Marjamäessä palvelee normaalisti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut