Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkanmaan kirjastokortilla pystyy katsomaan jopa 150 livekonserttia vuodessa – Näin toimii juuri avattu Medici.tv

Pirkanmaan alueen PIKI-kirjastot ovat hankkineet asiakkaidensa käyttöön Medici.tv-palvelun, joka avaa pääsyn tuhansiin konsertti-, ooppera- ja balettivideoihin sekä suoriin lähetyksiin arvostetuista tapahtumista.

Medici.tv-videopalvelu avattiin PIKI-kirjastojen asiakkaille tänään.

Kattava, pääosin klassiseen musiikkiin painottuva palvelu sisältää tuhansia laadukkaita videoita konserteista, oopperoista ja baleteista. Katsottavana on myös paljon dokumentteja ja opetusmateriaalia. Videoita voi hakea palvelusta esimerkiksi teoksen nimellä, esittäjällä tai säveltäjällä tai selaamalla sisältöä lajityypin mukaan.

Medici.tv tarjoaa lisäksi vuosittain yli 150 suoraa lähetystä arvostetuista konserteista, festivaaleista ja kilpailuista. Tulevia suoria lähetyksiä voi seurata palvelun tapahtumakalenterista.

Medici.tv-palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla osoitteessa edu.medici.tv. Palvelua pääsee käyttämään vapaasti, eli sen yhtäaikaista käyttäjämäärää ei rajoiteta. Verkkokirjaston E-aineistot-sivulle on koottu enemmän tietoa palvelusta ja tarkat kirjautumisohjeet.

Medici.tv-videopalvelu toimii englanniksi, ranskaksi, espanjaksi ja venäjäksi. Osaan videoista voi valita tekstityksen, jonka kieli vaihtelee esityksen mukaan. Suomenkielistä tekstitystä tarjotaan vain harvaan sisältöön.