Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskikeskuksessa on keskiviikkona tarjolla jopa 7000 työpaikkaa – "Yhä useampi yritys etsii kissoilla ja koirilla osaajia..."

Työnhaun ja koulutuksen suurtapahtuma, Rekrytori–Koulutori kokoaa Tampereen Koskikeskukseen kymmeniä työnantajia, oppilaitoksia ja järjestöjä tänä keskiviikkona 9. maaliskuuta.

Tapahtumaan osallistuvilla työnantajilla on tarjolla arviolta 7 000 työpaikkaa. Tapahtuman avaa Rekrytorin suojelija, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen (kok.).

– Osaajapula ja toisaalta sopivan työpaikan puute ovat Tampereen seudullakin suuri ongelma, jota me kaupungillakin ratkomme monin eri keinoin. Sopiva tekijä tai paikka saattaa olla tiukasti piilossa. Rekrytori on hyvä paikka tutustua sopiviin töihin ja tekijöihin ja löytää vaikkapa kesätyöpaikka tai kesätyöntekijä.

Tapahtumassa ovat mukana muun muassa Tampereen kaupunki, työllisyyspalvelut, Kesäduuni ja TE-toimisto.

– Toivotamme Rekrytorille mukaan myös kansainväliset osaajat, kaupungilla on paljon palveluita heillekin, sanoo Tampereen kaupungin kansainvälisen osaamisen palveluiden johtaja Mari Taverne tiedotteessa.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat aktiivit aikuiset ja uutta suuntaa hakevat. Koulutuspuolella on kattava tarjonta ammattioppilaitoksia ja opistoja, jotka tarjoavat tutkinto-, täydennys- ja muuntokoulutusta käden taitajille, esimiehille ja asiantuntijoille.

Tapahtuma on avoinna keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 9–17. Työnhakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy.

– Yhä useampi yritys etsii kissoilla ja koirilla osaajia niin kesä- ja kausitöihin kuin vakituiseen työhönkin. Eri tutkimusten mukaan rekrytointikanavat pirstaloituvat ja yrityksen pitää olla useassa eri paikassa ja eri tavalla läsnä. Parhaiten luottamus syntyy kohtaamisen ja keskustelun kautta, miettii Rekytorin vastaava tuottaja Mikko Honkala tiedotteen mukaan.