Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutta ryhmää pyydetään Tampereella kolmannelle rokotuskierrokselle

Riskiryhmään kuuluvien 12–17-vuotiaiden kolmannet koronarokotukset alkavat Tampereella ja Orivedellä.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittaa kolmatta koronarokotusta myös kaikille 12–17-vuotiaille riskiryhmään kuuluville, joiden toisesta rokotuksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta.

Mahdollisuus kolmansiin rokoteannoksiin tarjotaan myös muille kuin riskiryhmiin kuuluville 12–17-vuotiaille vähintään 6 kuukautta toisesta rokoteannoksesta, jos se on tarpeen muusta kuin lääketieteellisistä syistä, esimerkiksi matkustamisen vuoksi. 12–17-vuotiaiden rokotuksissa käytetään Biontech-Pfizerin Comirnaty -koronavirusrokotetta.

Rokotuksen saa ilman ajanvarausta Hatanpään koronarokotusyksiköstä (Hatanpäänkatu 24 C) maanantaista perjantaihin kello 8–18 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9.30–16 tai Hervannan terveysasemalta (Insinöörinkatu 38) maanantaista torstaihin kello 12–18 sekä lauantaisin kello 12–18.

Ajanvarauksella rokotuksia annetaan Hatanpään koronarokotusyksikön lisäksi kaikilla terveysasemilla sekä Oriveden terveyskeskuksessa.