Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin Tampere-Seuran tuleva toiminnanjohtaja kehuu tamperelaisia – Turkukin saa osansa: "Olen asunut myös Turussa ja huomannut, että siellä ihmistyyppi on erilainen"

Kaupunkilehti Tamperelainen pyysi Tampere-Seuran uutena toiminnanjohtajana 1. toukokuuta aloittavaa Hanna-Liisa Onnelaa kehumaan Tamperetta ja tamperelaisia. Häntä ei tarvinnut suostutella tekemään se.

– Tampere on muuttunut vuosikymmenien aikana, mikä on hyvä asia. Vanhaa ja perinteistä hyvää ei pidä häivyttää, mutta rinnalle täytyy tulla uutta. Tampere on eteenpäin menevä, ei mitenkään pysähtynyt kaupunki. Täällä on uskallus katsoa pitkälle tulevaisuuteen ja tehdä ratkaisuja, joita moni suomalaiskaupunki ei uskalla tehdä, Onnela sanoo ja jatkaa innostuneena tamperelaisista:

– Tamperelaiset ovat huumorintajuisia, rentoja, lämpimiä ja helposti lähestyttäviä ihmisiä. Olen asunut myös Turussa ja huomannut, että siellä ihmistyyppi on erilainen. Tamperelaiset ovat lähempänä synnyinkaupunkini Oulun ihmisiä kuin turkulaisia, Hanna-Liisa Onnela vertailee.