Villisian paikalla on nyt Downtown, Ilona uudistettiin – "Sörkimme siipien kohdalla muurahaispesää tässä siipipääkaupungissa"

Ilona Tampereen Verkatehtaankadulla on uudistunut ja avaa ovensa remontin jälkeen 4. maaliskuuta.

Samaan aikaan samassa sisäänkäynnissä, entisen Villisian tiloissa, avautuu Downtown, joka on amerikkalaispainotteinen ravintola. Se näkyy juomissa ja ruoissa.

Juomatarjonnassa on muun muassa runsaasti amerikkalaisten pienpanimoiden tuotteita. Cocktail-listallakin on paljon juomia, jotka ovat suosittuja Yhdysvalloissa.

Ruokalistalla on muun muassa tacoja, sandwichejä, ribsejä ja tietysti wingsejä, mutta uudella konseptilla.

– Sörkimme siipien kohdalla muurahaispesää tässä siipipääkaupungissa. Downtownissa ne ovat sellaisia, joita kukaan muu ei missään tarjoa, keittiöpäällikkö Markku Kosonen sanoo ja ottaa esimerkeiksi misosiivet ja vihreän curryn siivet. Siipikastikkeet ovat täysin omalla reseptillä tehtyjä.

Maanantaista torstaihin kello 16–24, perjantaisin ja lauantaisin kello 14–04 ja sunnuntaisin kello 14-23 auki olevan Downtownin sisustus on lämminhenkisen pelkistetty. On paljon nahkaa, puuta ja metallia.

Sörkimme siipien kohdalla muurahaispesää tässä siipipääkaupungissa.

– Kesäksi on tarkoitus saada ravintolan koko ikkunapinnan alalta kadulle parklet eli jalkakäytävälaajennus, apulaisravintolapäällikkö Riia Alanen kertoo.

Downtownissa on viikonloppuisin trubaduuri- ja duokeikkoja. Avausviikonlopun viihdyttäjä on Sami Arojoki.

Ilonan yökerhossakin ensimmäinen suuri uudistus on heti ensimmäisessä huoneessa. Bobby-pubin paikalla on uusi bilebaari, jossa voi tanssia pöydillä dj:n tahtiin.

Ilonan livepuolella on drinkkibaari Saana väistynyt livepuolen laajennuksen alta. Tiski on vanhassa paikassa, mutta lava ja tanssilattia ovat uusia ja sohvaryhmiä on entistä enemmän. Jokaisesta pöydästä näkee nyt esiintymislavalle.

Livepuolella uudistettiin myös ääni- ja valotekniikka. Katossa on yli kilometri pixel-ohjattua led-nauhaa, jolla voidaan luoda saliin monipuolisesti vaihtuvaa tunnelmaa. Katon valoinstallaation pitkät linjat luovat tilaan dynaamisen vaikutelman.

Uuden Ilonan avajaisissa nähdään tähtiartisteina 4. maaliskuuta ABREU ja 5. maaliskuuta Gasellit. Tulevien viikkojen artisteja ovat ainakin Pyhimys (18.3.) sekä Portion boys (14.4.) ja bilebändien esiintymiset jatkuvat tuttuun tapaan.

Ilonan karaoke päivitettiin myös remontin yhteydessä.

Ilona on auki keskiviikkona ja torstaina kello 23-05 ja perjantaisin ja lauantaisin kello 22-05.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut