Pöydillä voi tanssia, lava on uusi ja katossa on kilometri led-nauhaa – Näin Tampereen suosikkiyökerho uudistui

Ilona Tampereen Verkatehtaankadulla on uudistunut ja avaa ovensa remontin jälkeen 4. maaliskuuta.

Ilonan yökerhossa ensimmäinen suuri uudistus on heti ensimmäisessä huoneessa. Bobby-pubin paikalla on uusi bilebaari, jossa voi tanssia pöydillä dj:n tahtiin.

Ilonan livepuolella on drinkkibaari Saana väistynyt livepuolen laajennuksen alta. Tiski on vanhassa paikassa, mutta lava ja tanssilattia ovat uusia ja sohvaryhmiä on entistä enemmän.

Livepuolella uudistettiin myös ääni- ja valotekniikka. Katossa on yli kilometri pixel-ohjattua led-nauhaa, jolla voidaan luoda saliin monipuolisesti vaihtuvaa tunnelmaa.

Uuden Ilonan avajaisissa nähdään tähtiartisteina 4. maaliskuuta ABREU ja 5. maaliskuuta Gasellit. Tulevien viikkojen artisteja ovat ainakin Pyhimys (18.3.) sekä Portion boys (14.4.) ja bilebändien esiintymiset jatkuvat tuttuun tapaan.

Lue lisää keskiviikon painetusta Tamperelaisesta sekä lehden verkkosivulta tamperelainen.fi Ilonasta sekä uudesta Downtown-ravintolasta, joka on tullut Villisian paikalle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut