Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nanso avaa Suomen suurimman myymälänsä Koskikeskuksessa, mutta virolainen kodintarvikeliike ehtii ensin

Nanso avaa Suomen suurimman myymälänsä Koskikeskukseen toukokuussa.

Myös keskuksen kodintarvikkeiden tarjonta kasvaa, kun virolainen kodintarvikeliike Apelsin avaa ovensa maaliskuussa. Kyseessä on yrityksen ensimmäinen myymälä Suomessa.

Koskikeskuksen toiseen kerrokseen Koskenportin sisäänkäynnin lähettyville sijoittuva Nanso-myymälä kattaa yli 900 neliötä. Koskikeskuksen lippulaivamyymälästä löytyy kodintuotteiden valikoiman sekä uutuuksien lisäksi outlet-osasto.

Nanso perustettiin yli 100 vuotta sitten vuonna 1921.

– Nanso perustettiin aikanaan Pirkanmaalle – minkä takia alue on ollut meille aina erityisen rakas ja tärkeä. Nyt meillä on ilo vahvistaa tarjontaa Tampereella ja avata Koskikeskuksessa Suomen suurin Nanso-myymälä, Nanso Groupin vähittäiskaupan johtaja Jenni Homer kertoo tiedotteessa.

Myös Koskikeskuksen kodintarvikkeiden tarjonta laajenee, kun virolainen kodintarvikeliike Apelsin avaa Koskikeskuksessa Suomen ensimmäisen myymälänsä. 21. maaliskuuta avautuva liike sijoittuu ensimmäisen kerroksen laidalle. Apelsinista löytyy laaja valikoima tunnettuja keittiötarvikkeita, esimerkiksi Ibili, Chef'n sekä Secret de Gourmet.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota Koskikeskuksen asiakkaille perinteikkään suomalaisbrändin lippulaivamyymälän sekä Suomen markkinoilla täysin uuden toimijan. Meille on tärkeää pystyä kehittämään ja uudistamaan Koskikeskuksen valikoimaa tuomalla asiakkaillemme uusia, kiinnostavia myymäläkonsepteja, toteaa Koskikeskuksen keskuspäällikkö Reeta Thure tiedotteessa.