Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kahteen keskustan K-kauppaan uusi kauppias – "Aloitin palvelutiskiltä ja päädyin myymäläpäälliköksi, kaupan ala vei mennessään"

Pia Hietakangas aloittaa kauppiasuransa Tampereella huhtikuun alussa K-Market Tullintorin ja K-Market Vellamonkadunkin kauppiaana.

Uusi kauppias hyppää innolla kauppojen kehityspöhinään mukaan

Mikko Valtonen on tehnyt loistavaa työtä molemmissa paikoissa. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan erityisesti henkilökuntaan ja asiakkaisiin. Tullintorilla ja Tammelassa on hyvä kehityspöhinä päällä ja siihen pöhinään on mahtava hypätä mukaan, kertoo Hietakangas tiedotteessa.

Molemmilla kaupoilla on omat liikeideansa. K-Market Tullintorilla keskiössä ovat erityisesti lounasratkaisut ja take-away-vaihtoehdot. Kaupassa toimiva Woltin ruoan verkkokauppa tulee jatkumaan. K-Market Vellamonkadun olutosasto on tunnustettu.

Hietakangas K-Citymarket Pirkkalan kasvatti ja hän on työskennellyt siellä yli 10 vuotta.

– Aloitin palvelutiskiltä ja päädyin myymäläpäälliköksi, kaupan ala vei mennessään.

Hän on suorittanut työn ohessa kauppatieteiden maisterin tutkinnon ja kauppiasvalmennuksen hän suoritti Pirkkalassa.

Puoliso Niko Hietakangas tekee alan vaihdoksen ja lähtee täysillä mukaan kaupan toimintaan. Nikolla on vuosien kokemus ravintola-alalta myös esimiestehtävistä.