Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen ravintolamaailma avautuu pian – luvassa muutaman klassikon paluu ja kattoterassi

Tampereen Original Sokos Hotel Ilveksen uudistunut ravintolakattaus avautuu maaliskuun puolivälissä entistä laajempana. Uutuuksina vieraita palvelevat Lynx Bar & Cafe, uudistunut Amarillo kattoterasseineen sekä Tampereelle paluun tekevä Rosso.

– Olemme todella innoissamme, että pääsemme avaamaan uuden Rosson Ilvekseen, sillä tamperelaiset ovat kaivanneet Rossoa takaisin kaupunkiin. Ilveksen eloisa ilmapiiri ja rennon mutkaton Rosso sopivat erinomaisesti yhteen, ravintolapäällikkö Riikka Koskela kertoo tiedotteessa.

Ilveksen aulaan ja entisen vastaanoton paikalle avautuu ihan uusi Lynx Bar & Cafe, joka palvelee päivisin kahvilana ja iltapäivästä after work -keitaana. Viikonloppuiltaisin tunnelmasta huolehtii DJ. Kuohuvien ja muiden juomien lisäksi Lynxistä saa juomien kylkeen syötäväksi pieniä ”ipaksia”, salaatteja, pariloituja leipiä sekä muun muassa Lynxille suunniteltuja korvapuusteja. Lynx Bar & Cafe on avoinna aamusta iltamyöhään.

Myös Amarillo on kokonaan uudistettu. Amarillon uusi liikeidea korostaa yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä. Uutuutena on The Table -pöytä, jonka äärellä 8 henkilöä voi nauttia täydellisen elämysillan yllätysmenuineen.

Hatanpään valtatien puolelle on avattu uusi pääsisäänkäynti, ja kesän koittaessa myös Amarillon uusi kattoterassi avaa ovensa janoisille.

Uusien ravintoloiden lisäksi Ilveksen ravintolavieraita palvelevat pub Ukko Nooa sekä Ilves Night.