Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkkalan Citymarkettiin uusi ravintolamaailma – saman katon alle kolme ravintolabrändiä ja 100 asiakaspaikkaa

K-Citymarket Pirkkalassa on käynnissä mittava remontti, joka valmistuu kesällä 2022. Suurin muutos asiakkaille on uusi noin 100-paikkainen ravintolamaailma Birk, joka avautuu touko-kesäkuussa. Saman katon alle kootaan kolme ravintolabrändiä: Jim Lim by Farang, Naughty BRGR ja Via Tribunali. Samasta keittiöstä tarjoillaan myös kaupan omaa sushia.

– Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että saamme näin kovat brändit yhdessä saman katon alle, ruokakaupan ravintolaan. Tämä on vahva viesti siitä, kuinka ruokakauppa on jo niin houkutteleva ja varteenotettava kumppani, että erittäin laadukas ravintolatoiminta voi hyvin sijaita oman erillisen ravintolan lisäksi myös ruokakaupan sisällä, K-Citymarket Pirkkalan kauppias Petri Putila sanoo tiedotteessa.

– Useissa K-Citymarketeissa on ravintolamaailmoja, joista myydään laadukasta, ravintolatasoista ruokaa koteihin omien brändiensä alla, mutta Birk-ravintolassa toivotamme tunnetut brändit suoraan meille. Naughty BRGR ja Via Tribunali ovat asemansa vakiinnuttaneita, laajalti tunnettuja brändejä, jotka suomalaiset ovat ottaneet omakseen. Jim Lim by Farang on tuttu isoveljestään Farangista että ruokakauppojen premium-valmisruokahyllyiltä, ja nyt brändi rantautuu ensimmäistä kertaa Suomeen fyysisenä ravintolana, K