Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelainen kaupunginvaltuutettu kertoi katsovansa mieluummin naisten kuin miesten jääkiekkoa ja sai Twitterin pöyristymään – ihmetteli, miksi "puutteelliset tunnetaidot omaavat aikuiset ihmiset raivostuu ja tappelee ja lyö toisiaan"

Tamperelaisen kaupunginvaltuutettu Merve Caglayanin (vihr.) twiitti jääkiekosta on herättänyt runsaasti keskustelua. Caglayan kertoo twiitissään nauttivansa enemmän naisten kuin miesten jääkiekon seuraamisesta.

– Tykkään kattoo puhdasta jääkiekkoo, en sitä kuinka puutteelliset tunnetaidot omaavat aikuiset ihmiset raivostuu ja tappelee ja lyö toisiaan jatkuvasti rangaistuksia hakien, Caglayan kirjoittaa.

Twitterissä moni nosti Caglayanin twiitin esimerkiksi siitä, miksi miehet eivät äänestä vihreitä. Caglayan hämmästelee myös, että hänen twiittinsä on "käännetty miesvastaiseksi".

– Se olisi miesvastastaista todeta että ei tykkää katsoa mieskiekkoa koska ovat miehiä, you know samaan tyyliin kun jengi toteaa että ei voi katsoa naiskiekkoa koska naiset ei osaa pelata.

Viestiketjussa Caglayan ilmoittaa mielellään katsovansa "mitä tahansa kiekkoa jossa keskitytään pelaamiseen eikä vastustajan kanssa kähinöintiin".

– Esimerkiksi meidän kolmas erä ruotsia vastaan oli paljon mukavampi seurata, aitoa kiekkoa, sitä lisää! Caglayan lopettaa.

Sunnuntaina kirjoitetussa twiitissä viitataan samana päivänä pelattuun olympialaisten Suomi–Ruotsi-jääkiekko-otteluun. Suomen pelaajat saivat ottelussa yhteensä 37 jäähyminuuttia. Esimerkiksi Markus Granlund sai suihkukomennuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Suomi voitti lopulta Ruotsin jatkoajalla maalein 4–3.