Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Annisa avasi Tammelaan indonesialaisen – "Ja koko ajan tuli asiakkailta kysymyksiä, että milloin pääsemme sinun omaan ravintolaan"

Ruoka: Annisa Rantanen avasi Tammelaan indonesialaisen ravintolan.

Indonesiasta kotoisin oleva Annisa Rantanen avasi eilen tiistaina Tammelantorin kupeeseen osoitteeseen Ilmarinkatu 8 Bali Corner -ravintolan, joka tarjoaa aitoja indonesialaisia makukokemuksia.

Bali Cornerissa on arkisin tarjolla lounasaikaan buffet ja ala carte, iltaisin ala carte. Rantanen on suunnitellut lauantaille kasvisbrunssia, mutta se toteutuu vasta myöhemmin.

– Buffetissa ja lauantaisin on luultavasti myös teemapäiviä, jotka esittelevät Indonesian saarten ruokakulttuuria. Niissä on hyvin paljon eroavaisuuksia, Annisa Rantanen sanoo.

Se on helppo uskoa, sillä Indonesia on maailman suurin saarivaltio, joka muodostuu yli 17000 saaresta.

Ravintolan menussa on takuulla runsaasti kasvisruokia, kalaa ja tunnetuista indonesialaisruoista esimerkiksi rendang, satay madura, gado-gado sekä nasi campur Bali.

Annisa Rantanen on asunut Suomessa noin seitsemän vuotta ja puhuu hyvää suomea. Hän on suorittanut markkinointiviestinnän sekä yrittäjän ammattitutkinnon.

En voinut ottaa vastaan kaikkein suurimpia tilauksia, joita varten olisi pitänyt vuokrata jostain erillinen keittiötila.

Ruoanlaitto on Rantasen intohimo. Hän on työskennellyt muun muassa Tampellan Viilassa kokkina ja on pitänyt Tampereen seudulla pop up -ravintolaa Tahmelan huvilalla, tapahtumissa, toreilla ja puistoissa.

– Pitopalvelutilauksia tuli aina heti sen jälkeen, kun olin ollut jossakin tapahtumassa pop up -ravintolani kanssa. En voinut ottaa vastaan kaikkein suurimpia tilauksia, joita varten olisi pitänyt vuokrata jostain erillinen keittiötila. Mietinkin sitten saman tien oman ravintolan avaamista, Rantanen muistelee.

– Ja koko ajan tuli asiakkailta kysymyksiä, että milloin pääsemme sinun omaan ravintolaan, hän naurahtaa.