Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Päiväperhon kohtaamispaikka avautuu 14.2. – aikuisten terveystarkastukset käyntiin asteittain tauon jälkeen

Tammikuussa väliaikaisesti koronatilanteen vuoksi suljettuja ja supistettuja sosiaali- ja terveyspalveluja päästään vaiheittain avaamaan Tampereella.

Tällä viikolla avataan osittain suljettuna olleita lyhytaikaisia asumispalvelun paikkoja.

Lyhytaikaispaikat on tarkoitettu tilapäisen hoidon järjestämiseen omaishoitajan lakisääteisen vapaan tai sairastumisen aikana sekä erityistilanteessa tukemaan kotihoidon asiakkaan kotona selviytymistä.

Päihteiden tuomiin ongelmiin erikoistuneen perhetukikeskus Päiväperhon kohtaamispaikka aukeaa 14. helmikuuta.

Aikuisten terveystarkastuksissa palataan asteittain normaaliin. Niille asiakkaille, joiden aika jouduttiin aiemmin perumaan, soitetaan lähiviikkojen aikana ja sovitaan uudesta tarkastusajasta.

Sosiaali- ja terveyspalveluissa palveluja jouduttiin tilapäisesti supistamaan ja sulkemaan koronatilanteen vaikeuduttua tammikuussa. Näistä palveluista henkilöstöä on siirtynyt avuksi sairaalaosastoille, kotihoitoon sekä asumispalveluihin.

Jos koronatilanne edelleen rauhoittuu, voidaan tulevien viikkojen aikana muissakin supistetuissa palveluissa palata normaaliin toimintaan ja avata loput väliaikaisesti suljetut palvelut.