Suomalaiskustantamo väsyi pandemiaan – odotettua kirjaa koronan kukistamisesta ei tulekaan: "Pysytään terveinä!"

Into Kustannus on päättänyt vetää pois julkaisusuunnitelmistaan toimittaja-kirjailija Lauri Nurmen kirjan Miten Suomi päätti voittaa koronan. Kustantamo tiedotti päätöksestään maanantaina aamupäivällä.

Syynä asiaan on pitkittynyt koronatilanne.

– Syy julkaisusuunnitelman muutokseen löytyy maailmanlaajuisen pandemian pitkittyneestä tilanteesta, mikä tekee kirjan saattamisesta loppuun vaikeaa, kustantamo tiedottaa.

Kirjasta on aiemmin julkistettu kansikuva. Sitä on käsitelty moneen sävyyn sosiaalisessa mediassa, myös hyvin huvittuneesti johtuen siitä, että koronakausi on jatkunut maailmassa kohta kaksi vuotta.

– Olemme suoraan yhteydessä kaikkiin kirjan tilanneisiin. Pysytään terveinä, kustantamo viestittää.

Lauri Nurmi työskenteli aiemmin Etelä-Suomen Mediaan kuuluvassa Keski-Uusimaassa. Hän on julkaissut useampia kirjoja, muun muassa auktorisoimattoman elämäkertakirjan entisestä perussuomalaisten puheenjohtajasta Jussi Halla-ahosta. Auktorisoimaton tarkoittaa sitä, ettei kirjan aihe ole osallistunut sen tekoon lainkaan.

Syksyllä 2017 Lauri Nurmelle myönnettiin Suomen Kuvalehden journalistipalkinto.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut