Marko Asell kansanedustajien äänitorveksi – "On hieno asia, että Pirkanmaan kansanedustajilla on paljon yhteisiä maakunnallisia tavoitteita"

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan puheenjohtajaksi vuodelle 2022 valittiin Marko Asell (sd.) ja varapuheenjohtajaksi Iiris Suomela (vihr.). Neuvottelukunnan työvaliokuntaan valittiin puheenjohtajien lisäksi kansanedustajat Jari Kinnunen (kok.), Veijo Niemi (ps.), Arto Pirttilahti (kesk.), Anna Kontula (vas.) ja Sari Tanus (kd.). Neuvottelukuntaan kuuluvat kaikki maakunnan kansanedustajat.

Neuvottelukunnan tehtävänä on maakunnan edunvalvonta yhteistyössä maakunnan muiden toimijoiden kanssa ja maakunnan painoarvon lisääminen valtakunnallisessa päätöksenteossa. Kansanedustajat tapaavat aktiivisesti pirkanmaalaisia toimijoita sekä tekevät yhteistyötä muiden maakuntien kansanedustajien kanssa.

– On hieno asia, että Pirkanmaan kansanedustajilla on paljon yhteisiä maakunnallisia tavoitteita. Selvää on, että yhdeksäntoista kansanedustajan yhteinen ääni kuuluu tarvittaessa vahvasti. Kokemukseni mukaan yhteistyö on toiminut rakentavasti puoluerajat ylittäen ja puheenjohtajana tuen mielelläni tätä perinnettä. Samalla kiitän edellistä puheenjohtajaa Pauli Kiurua hyvästä työstä vuonna 2021, Marko Asell sanoo tiedotteessa.

Neuvottelukunnan puheenjohtajana vaihtuu vuosittain.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut