Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere avaa uimahallit ja sisäliikuntatilat – myös Filharmonia saa ottaa yleisöä konsertteihin

Tampereen kaupungin liikuntatilat kuten uimahallit avataan lauantaina koronarajoitusten päätyttyä. Kaupungin toiminnoissa on kuitenkin edelleen rajoituksia.

Rajoitukset eivät koske lakisääteisiä palveluita, varhaiskasvatusta ja perusopetusta. Rajoitukset eivät koske myöskään ulkona järjestettäviä tilaisuuksia tai yksityistilaisuuksia.

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu terveysturvallisuusohjeiden mukaisesti. Kirjastosalissa ja työskentelytiloissa on vähennetty istumapaikkoja turvavälien varmistamiseksi, ja harrastustiloihin ja kirjastoautoon otetaan korkeintaan kaksi henkilöä tai perhe kerrallaan.

Kirjastossa järjestettävät tapahtumat on peruttu 13. helmikuuta asti. Sen jälkeen tapahtumiin otetaan puolet tilan sallitusta henkilömäärästä.

Luento- ja kokoustilat ovat käytössä. Tilojen varaaja on vastuussa siitä, että tiloissa noudatetaan viranomaisten voimassa olevia määräyksiä. Kirjastoissa suositellaan pikaista asiointia.

Kaupungin museot ovat auki puolelle kunkin museon enimmäishenkilömäärästä. Kaupunkikulttuuriyksikön kulttuuritilojen henkilömäärä on puolet kunkin toimipisteen enimmäisasiakasmäärästä. Lasten harrastustoiminta jatkuu normaalisti, mutta muut kaupunkikulttuuriyksikön järjestämät tapahtumat on peruttu 13. helmikuuta asti.

Kaikki uimahallit ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan. Sisäliikuntatilat ja kuntosalit ovat auki.

Frenckellissä sijaitsevan Tampereen kaupungin palvelupisteen asiakastiloissa jatkuu 25 henkilön asiakasrajoitus helmikuun 20. päivään saakka.

Tampere Filharmonia avaa konserttinsa yleisölle 11. helmikuuta. Konsertit toteutetaan puolella yleisökapasiteetilla Tampere-talossa.

Tampereen seudun työväenopiston sisäliikuntaryhmien toiminta avataan 4. helmikuuta alkaen terveysturvallisuusohjeita noudattaen. Muu opetustoiminta jatkuu lähiopetuksena ylläpitäjän aiemman päätöksen mukaisesti.

Yleisöluennot järjestetään hybridimallina niin, että salissa voi olla korkeintaan puolet yleisökapasiteetista.