Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keikkapaikat aukeavat taas: G Livelab avaa sunnuntaina puolella kapasiteetilla – "Periaatteemme on ollut, että suljemme viimeisenä ja avaamme ensimmäisenä"

G Livelab Tampereen keikkatoiminta käynnistyy jälleen sunnuntaina 6. helmikuuta saamelaisten kansallispäivän konsertilla ja jatkuu suunnitellusti koko kevätkauden ajan.

Ensimmäisessä konsertissa saamelaisten kansallispäivänä kuullaan vuoden kansanmusiikkilevyksi valittu teos Ánnámáret – Nieguid Duovdagat.

Nieguid duovdagat (Kuvitteelliset maisemat) on musiikkia ja liikkuvaa kuvaa yhdistävä kokonaisuus, jossa Ánnámáretin eli Nuorgamista käsin työskentelevän saamelaismuusikko Anna Näkkäläjärvi-Länsmanin joiut vievät yleisönsä kuvitteellisille tuntureille.

G Livelabin helmikuun muissa konserteissa esiintyvät muun muassa kotimaiset suosikit Yona, Martti Servo & Napander, Verneri Pohjola & Mika Kallio ja Death Hawks, lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesteri sekä ranskalainen jazzhuilisti Naïssam Jalal.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto antoi eilen torstaina päätöksen, jonka mukaan Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella voi lauantaista alkaen järjestää järjestää yleisötilaisuuksia, joissa on käytössä korkeintaan puolet tilan suurimmasta sallitusta yleisömäärästä.

– Muusikkojen liiton omistamana keikkapaikkana tehtävämme on tarjota taiteilijoille töitä. Periaatteemme onkin myös pandemia-aikoina ollut, että suljemme viimeisenä ja avaamme ensimmäisenä. Toivotamme musiikinystävät taas lämpimästi tervetulleiksi terveysturvallisesti järjestetyille keikoillemme, kommentoi G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela tiedotteessa.