Akaa aloitti kampanjan: tarjoaa omakotitontin kylkiäiseksi valokuituliittymän

Akaa houkuttelee kaupunkiin uusia asukkaita tonttikampanjalla, jossa omakotitontin ostajat ja vuokraajat saavat kaupan päälle valokuituliittymän.

Kesäkuun 2022 loppuun asti jatkuvassa kampanjassa on mukana tontteja muun muassa Hukarin, Tipurin ja Uudenkylän asuinalueilta. Uusia tontteja tulee 21 kappaletta varattavaksi Uudenkylän alueelta helmikuun aikana. Alue sijaitsee lähellä keskustan palveluita, ja se on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Tonttikampanja on jatkoa viime vuodelle, jolloin Akaan omakotitonttien myynti lähes tuplaantui näkyvän markkinoinnin seurauksena.

– Tavoitteena on, että tontit menevät kaupaksi vähintään yhtä hyvin kuin vuonna 2021. Uudenkylän uudet tontit ovat herättäneet paljon kiinnostusta jo etukäteen, joten halukkaiden rakentajien kannattaa olla valppaana heti kun tontit tulevat avoimeen hakuun, sanoo Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Sini Kantola tiedotteessa.

Akaan kaupungin asukasluvun hyvä kehitys jatkui vuonna 2021. Asukasluku oli vuoden lopussa 16 464, joten kasvua oli edellisvuodesta 73 asukasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut