Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarokotus ottamatta? Näin saat sen Tampereella ja Orivedellä – tulossa myös pop up -rokotus keskustassa

Onko koronarokotus ottamatta? Helmikuussa koronarokotuksia jaetaan Tampereella myös ilman ajanvarausta.

Koronarokotuksen saa ilman ajanvarausta Hatanpään koronarokotusyksiköstä, jossa rokotetaan joka päivä kello 8–18, sekä yhdeksältä terveysasemalta. Sunnuntaina 6. helmikuuta kello 11–17 rokotuksen voi käydä hakemassa myös Keskustorin laidalla olevasta Kulttuuritalo Laikusta, jossa rokotuksia annetaan kaikille yli 5-vuotiaille.

Neljällä terveysasemalla pidennetään rokotusaikaa: Linnainmaan, Tammelakeskuksen, Tipotien ja Hervannan terveysasemilta yli 12-vuotiaat saavat nyt rokotuksen ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin kello 12–18.

Hervannan terveysasemalla rokotetaan helmikuussa myös lauantaisin kello 12–18, jolloin rokotuksia annetaan kaikille 5 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille.

Kaukajärven, Lielahden, Mehiläisen Hervannan, keskustan ja Tesoman terveysasemilla rokotetaan yli 12-vuotiaita maanantaista torstaihin kello 16–18. Oriveden terveyskeskuksessa rokotetaan ilman ajanvarausta yli 5-vuotiaita sunnuntaina 6. helmikuuta kello 9–15.30.

Hatanpään terveysasemalla ei enää rokoteta, vaan rokotukset keskitetään viereiseen Hatanpään koronarokotusyksikköön.

5–11-vuotiaiden tamperelaisten rokotukset jatkuvat Hatanpään koronarokotusyksikössä, jossa rokotuksessa voi käydä vaikka koko perhe yhtä aikaa. Hatanpään koronarokotusyksikköön voi joko varata ajan etukäteen tai tulla rokotukseen ilman ajanvarausta joka päivä kello 8–18. Koulujen alueellisille rokotuspisteille ei voi enää varata uusia aikoja.

Rokotukseen voi myös varata ajan etukäteen. Aika varataan verkossa osoitteessa www.tampere.fi/koronarokotukset tai puhelimitse numerosta 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22). Ajanvarauksella rokotuksia annetaan kaikille yli 5-vuotialle Hatanpään koronarokotusyksikössä sekä yli 12-vuotiaille terveysasemilla.