Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Särkänniemen tapahtumarannan surullisen kuuluisaa kaasuputkea suojataan betonilaatoilla ja venttiiliaseman ympärille rakennetaan lisäaita – Tapahtumien tarkoitus alkaa jo kesäkuun alussa

Santalahden rantapuistossa sijaitsevassa Särkänniemen tapahtumarannassa käynnistyvät kaasuputken suojaustyöt.

Kaivuutyöt aloitetaan torstaina. Työ valmistuu viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Työmaa sijaitsee Sahansaarenkadun varrella, kävely- ja pyörätien puiston puoleisella alueella, noin 340 metriä matonpesupaikan liittymästä länteen.

Kaivuutöitä tehdään noin 7 metrin leveydeltä, ja työssä asennetaan betonilaattoja kaasuputken suojaksi. Työmaa-alue aidataan. Työ ei vaikuta juurikaan liikenteen kulkuun.

Jotta Särkänniemen tapahtumarannassa voidaan järjestää tapahtuma, on alueen halki kulkeva kaasuputki suojattava betonisuojauksella 340 metrin matkalla. Siirtoputkiston maanpäälliset osat ja venttiiliasema suojataan lisäaitauksella 25 metrin suojaetäisyydellä.

Suojaustyön rakennuttaja on Tampereen kaupunki ja rakentaja Tampereen Infra Oy.

Särkänniemen tapahtumarannassa on tarkoitus aloittaa tapahtumien järjestäminen kesäkuun alussa, kerrotaan Tampereen kaupungin tiedotteessa.

Tapahtumarantaan suunniteltiin alunperin jopa 35 00 katsoja yleisötapahtumia ennen kuin kaasuputken ja venttiiliaseman vaatimat turvamääräykset ja suojaetäisyydet selvisivät. Muun muassa alueelle suunniteltu Suomen suurin rockfestivaali Rockfest siirtyi lopulta Hyvinkäälle.