Koronanyrkki: Harrastus- ja virkistystilat auki Pirkanmaallakin, istumapaikalliset yleisötilaisuudet sallitaan

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä esitti tiistaina Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirastolle, että harrastus- ja virkistystilojen sulkua koskevaa tartuntatautilain 58g -pykälää ei jatketa 5. helmikuuta jälkeen. Myös lasten- ja nuorten urheilukilpailut voivat taas pandemiaohjausryhmän linjauksella Pirkanmaalla jatkua.

Pandemiaohjausryhmä esittää aluehallintovirastolle myös, että 5. helmikuuta alkaen sisätiloissa voitaisiin järjestää matalan riskin yleisötilaisuuksia, joissa osallistujilla on istumapaikka. Käyttöön voitaisiin ottaa vain puolet suurimmasta istumapaikkamäärästä.

Korkean riskin yleisötapahtumia sisätiloissa seisomapaikoilla ei voisi edelleenkään järjestää seuraavan kahden viikon aikana.

Tartuntatautilain mukaisen 58d-pykälän mukaisia turvatoimia jatketaan edelleen.

Yksityistilaisuuksissa suositellaan enintään 10 hengen kokoontumista.

Vahva maskisuositus jatkuu Pirkanmaalla kaikissa julkisissa sisätiloissa ja joukkoliikenteessä. Koulujenkaan maskisuositukseen ei tule muutoksia. Työpaikoilla suositellaan edelleen etätyötä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut