Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakametsässä pelataan kesällä kansainvälinen padelin ammattilaisturnaus – "Pelaajat ovat maailman parhaita padel-pelaajia ja kansainvälisiä supertähtiä"

Urheilu: World Padel Tourin pelit pelataan kesä-heinäkuun vaihteessa Hakametsässä.

Maailman suurin padelin turnauskiertue saapuu Suomeen.

Maailman parhaat padel-pelaajat saapuvat Tampereen Hakametsässä järjestettävään Suomen ensimmäiseen viralliseen World Padel Tour turnaukseen 30.6–3.7.

World Padel Tour -kiertue 23 turnauksellaan 16 eri maassa tulee tavoittamaan globaalisti yli 100 miljoonaa katsojaa. Ruotsilla on ollut oma World Padel Tour -turnauksensa jo viimeiset kaksi vuotta.

– 2022 on World Padel Tourin historian laajin ja kansainvälisin kiertue. On hienoa saada turnaus vihdoin myös Suomeen. Odotamme innoissamme mitä kaikkien aikojen pohjoisin padel-turnaus tulee meille tarjoamaan, kommentoi World Padel Tourin kansainvälinen toimitusjohtaja Mario Hernando tiedotteessa.

Tampere Padel Exhibition 2022 -nimeä kantava turnaus tarjoaa niin paikallisille kuin kansainvälisillekin padel-faneille mahdollisuuden nähdä maailman parhaita pelaajia kilpailemassa toisiaan vastaan Tampereella neljä päivää kestävässä turnauksessa.

Turnauksen yhteydessä tullaan järjestämään myös ehkä alueen kaikkien aikojen suurin padelin harrasteturnaus.

– Suomi elää padel-kuumetta. On jännittävää saada vihdoin Suomeen ja erityisesti Tampereelle virallinen World Padel Tour -turnaus. Tampere tarjoaa turnaukselle mahtavat puitteet, sanoo Tampereen apulaispormestari Aleksi Jäntti (kok.) tiedotteessa.

Tampere Padel Exhibitionin järjestäjä Marko Kuusisto on myös innoissaan World Padel Tourin saapumisesta Suomeen ja Tampereelle.

– Tampere on turvallinen ja upea kesäkaupunki luonnon keskellä – eli täydellinen toivottamaan kansainvälisen padel-yhteisön tervetulleeksi nauttimaan maailmanluokan padel-turnauksesta. Emme malta odottaa, että pääsemme julkaisemaan ensimmäiset turnaukseen osallistuvat ammattilaiset. Pelaajat ovat maailman parhaita padel-pelaajia ja kansainvälisiä supertähtiä, ja nyt he saapuvat ensimmäistä kertaa pelaamaan Suomeen. Lipunmyynti alkaa helmikuun aikana, sanoo Kuusisto tiedotteessa.

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji noin 20 miljoonalla harrastajalla. Padel kasvaa vauhdilla myös Suomessa. Suomessa on jo nyt yli 60 000 harrastajaa ja yli 650 padel-kenttää.

– On ollut hienoa huomata, että uusia aktiivisia pelaajia tulee padelin pariin jatkuvasti. Uusia kenttiä avataan myös kovaa vauhtia uusille paikkakunnille. Padel on selkeästi tullut Suomeen jäädäkseen, joten hienoa, että saadaan vihdoin myös oma World Padel Tourin turnaus, kertoo Visa Korhonen Suomen Padelliitosta tiedotteessa.