Haluatko hiihtää Ratinan stadionilla? – Lauantaina järjestetään Kansallinen Hiihtopäivä

Tampereen Ratinan stadionilla järjestetään 29. tammikuuta kello 12-17 Kansallinen Hiihtopäivä.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikenikäisille tarkoitettu ulkoilmatapahtuma, joka kannustaa ihmisiä hiihtämään ja ulkoilemaan.

Hiihtopäivän aikana pääsee kokeilemaan, sillä Ratinaan tehdään kentän ympäri latu (400 metriä), jossa pääsee menemään niin perinteistä kuin vapaatakin.

Tarkoituksena on saada tapahtuman aikana 1896 kierrosta täyteen.

Vapaa latu on avoinna tapahtuman avauksesta kello 16 asti, jonka jälkeen voi osallistua 80 metrin sprinttihiihtoon kello 16-17.

Ohjelmassa on myös hiihdonopetusta lapsille Tampereen Pyrinnön Hiihtokoulun toimesta. Hiihtämisen ohella tapahtumassa on myös lumikenkäilymahdollisuus.

Kansallinen Hiihtopäivä on osa Suomen Hiihtoliiton kumppaneineen järjestämää Helsinki Ski Weeks -tapahtumakokonaisuutta, joka järjestetään tänä talvena ensimmäistä kertaa. Helsinki Ski Weeksin tapahtumapaikka on Helsingin Olympiastadion, joka toimii Ratinan ohella myös Kansallisen Hiihtopäivän keskuspaikkana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut