Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ilveksen kasvatti Naatan Skyttä on vakiinnuttamassa paikkaansa Ranskassa – "Tuntuu aina tosi kivalta lähteä maajoukkueen mukaan"

Tampereelle Ranskan Toulouseen ammattilaiseksi lähtenyt Siivikkalan poika Naatan Skyttä on kertonut tuoreita kuulumisiaan Palloliiton haastattelussa. 19-vuotias Skyttä on saanut Toulousen riveissä vastuuta myös liigaotteluissa ja vastuuta voi olla luvassa jatkossakin.

– Pelasin ennen joulua pari peliä aika hyvin, ja uskon sen lisänneen valmennuksen luottoa minuun. Avauskokoonpanomme kymppipaikan pelaajamme loukkaantui juuri ja se voi vaikuttaa peliaikaani positiivisella tavalla, Skyttä sanoo Palloliiton haastattelussa.

Toulouse pelaa tällä hetkellä Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Nousupaineita on koko ajan, sillä joukkueelle sarjanousu pääsarjaan ei ole mikään mahdottomuus lähtökohtaisesti.

– En ole huomannut seurassa suurempia nousupaineita. Tilanne voi muuttua, jos asetelmat säilyvät tällaisina kauden loppuun saakka. Kaikki muu paitsi nousu olisi meille pettymys – muuten kauteen ei voi olla tyytyväinen, Skyttä sanoo.

Kymppipaikan pelaaja on myös vakiokasvo nuorisomaajoukkueissa.

– Tuntuu aina tosi kivalta lähteä maajoukkueen mukaan. On hyvä saada pieni tauko arjesta, ja on hienoa päästä pelaamaan vanhojen pelikavereiden kanssa. Maajoukkuereissuista on vain positiivista sanottavaa, Skyttä kuvailee.