Lähes joka neljäs Pirkanmaan aluevaltuutetuista on yrittäjä – Yrittäjät: "Hyvä uutinen"

Pirkanmaan yrittäjät huomioi tiedotteessaan, että maakunnassa aluevaltuustoon valittiin lähes 23 prosenttia yrittäjiä. Tähän järjestö on tyytyväinen.

– Tämä on Pirkanmaan kannalta hyvä uutinen. Yrittäjät tietävät, että laadukkaat sote-palvelut turvataan suomalaisille järkevin kustannuksin vain monituottajamallilla, jossa hyödynnetään julkisen sektorin, yritysten ja järjestöjen osaamista. Yrittäjät haluavat vastakkainasettelun sijasta vahvistaa vuoropuhelua ja yhteistyötä, toteaa Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Janne Vuorinen tiedotteessa.

– On syytä muistaa, että alan 400 000 ammattilaisesta 88 000 työskentelee yksityisellä sektorilla ja neljä viidestä sote-alan yrityksestä on enintään neljän hengen yrityksiä. Hyvinvointialueiden palvelustrategian ytimessä tulee olla palveluiden tuottaminen monituottajamallilla. Aluevaltuuston ratkaisuilla on monestakin näkökulmasta katsottuna merkittävä vaikutus koko alueen elinvoimaisuuteen, sanoo Pirkanmaan Yrittäjien elinkeinoasioiden päällikkö Maria Virtanen tiedotteessa.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut