Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Gigantti muuttaa Tampereella – uusi myymälä lähelle vanhaa

Gigantti avaa uuden myymälän Tampereella, kun Lielahden myymälälä muuttaa uuteen paikkaan.

Uusi myymälä tulee Lielahdenkadun ja Turvesuonkadun risteykseen. Lähes 3 000 neliön kokoisessa myymälässä tullaan viettämään avajaisia kesäkauden alussa.

– Kyseessä on valtavan hieno muutos Gigantti Lielahdelle, mikä tulee varmasti tarjoamaan entistä enemmän myymälän nykyisille ja tuleville asiakkaille. Tampereen Lielahti on kasvukeskus, jonka palvelukehityksessä olemme mielellämme mukana, kuvailee Gigantti-ketjun toiminnoista vastaava johtaja Janne Henriksson tiedotteessa.

– Lielahden myymälämme tulee edustamaan kaikista uusinta, niin sanottua Gigantin 3.0 konseptia, joka tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemman valikoiman ja entistä kiinnostavamman vierailukokemuksen. Kuten muissakin uuden sukupolven konseptimyymälöissämme, myös Lielahdessa kivijalka- ja verkkomyynti tulee yhdistymään tämän vuoden myötä saumattomasti: asiakas voi hoitaa kaikki asiansa saman myyjän kanssa ja ohjata kokemustaan asiakastilinsä kautta entistä kattavammin.